Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 8 maart 2013

Zeeuwse Kikker

Hebben jullie Kikker al gezien? Het is de nieuwste creatie van Annita Wilschut (van o.a. Jacobus). Het is weer een geweldig leuk ontwerp!


Jacobus zit in onze winkel op een hippe Arnemuidse vissertrui (net een vijvertje toch??) en houdt de wacht bij de Erremuse sokken. En deze kikker heeft een Zeeuws tintje, heb je z'n broek gezien??


Op zijn broekje zitten 2 stofknoopjes van de rode Zeeuwse schortenstof, die we in alle maatjes hebben gemaakt. Het lijkt nu net een klepbroek met "stikken".

klepbroek, Nieuwland (gem. Nieuw- en St. Joosland)klepbroek, Nieuwland (gem. Nieuw- en St. Joosland)

Het patronenboekje voor de kikker is bij ons verkrijgbaar, en de knoopjes ook!
5 opmerkingen:

 1. Super.....Ik ben op zoek naar een mooie groene kleur om kikker te breien! Dus als je zoiets hebt, zou ik het hele pakket bij je kunnen bestellen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke Zeeuwse draai heb je er aan gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, wat 'n superlieve en mooie kikker!!!

  Groetjes van Poekie :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...