Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet. De winkel is gesloten van zondag 18 t/m dinsdag 27 september

vrijdag 8 maart 2013

Zeeuwse Kikker

Hebben jullie Kikker al gezien? Het is de nieuwste creatie van Annita Wilschut (van o.a. Jacobus). Het is weer een geweldig leuk ontwerp!


Jacobus zit in onze winkel op een hippe Arnemuidse vissertrui (net een vijvertje toch??) en houdt de wacht bij de Erremuse sokken. En deze kikker heeft een Zeeuws tintje, heb je z'n broek gezien??


Op zijn broekje zitten 2 stofknoopjes van de rode Zeeuwse schortenstof, die we in alle maatjes hebben gemaakt. Het lijkt nu net een klepbroek met "stikken".

klepbroek, Nieuwland (gem. Nieuw- en St. Joosland)klepbroek, Nieuwland (gem. Nieuw- en St. Joosland)

Het patronenboekje voor de kikker is bij ons verkrijgbaar, en de knoopjes ook!
5 opmerkingen:

 1. Super.....Ik ben op zoek naar een mooie groene kleur om kikker te breien! Dus als je zoiets hebt, zou ik het hele pakket bij je kunnen bestellen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke Zeeuwse draai heb je er aan gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, wat 'n superlieve en mooie kikker!!!

  Groetjes van Poekie :)

  BeantwoordenVerwijderen