Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 7 maart 2013

Tas

Deze week zag ik bij een klant een prachtige tas, waarover ik al eens eerder blogde. De kleurencombinatie was prachtig en deze komt zeker op mijn lijstje things-to-do.


Hij is gemaakt door Liesbeth Braam uit Canada (en gaf 'm aan haar zus Mirjam in Nederland) en ze maakte er ook nog kleine tasjes bij voor de kleindochters. Heb je veel restjes catania/katoen, dan is dit een prima project! De kleuren waren in werkelijkheid nog veel mooier dan op de foto!


Je kunt het patroon vinden op Ravelry, gratis en in het Engels of Duits. 


O, had ik toch maar meer tijd......

7 opmerkingen:

  1. Wat een super leuke tas!

    Groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier gaan mijn vingers echt van kriebelen; wat een leuke tas!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. super leuk!! Maar inderdaad.......waar haal ik de tijd vandaan??!!
    -x- Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hola estoy enamorada de los trabajos que muestras, los chales son todos un amor me encatan, divinos trabajos y por aquí me quedo besitos

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefällt mir sehr gut, werde mir die Anleitung gleich mal downloaden.

    LG Liane

    BeantwoordenVerwijderen