Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 7 maart 2013

Tas

Deze week zag ik bij een klant een prachtige tas, waarover ik al eens eerder blogde. De kleurencombinatie was prachtig en deze komt zeker op mijn lijstje things-to-do.


Hij is gemaakt door Liesbeth Braam uit Canada (en gaf 'm aan haar zus Mirjam in Nederland) en ze maakte er ook nog kleine tasjes bij voor de kleindochters. Heb je veel restjes catania/katoen, dan is dit een prima project! De kleuren waren in werkelijkheid nog veel mooier dan op de foto!


Je kunt het patroon vinden op Ravelry, gratis en in het Engels of Duits. 


O, had ik toch maar meer tijd......

7 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke tas!

  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier gaan mijn vingers echt van kriebelen; wat een leuke tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuk!! Maar inderdaad.......waar haal ik de tijd vandaan??!!
  -x- Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hola estoy enamorada de los trabajos que muestras, los chales son todos un amor me encatan, divinos trabajos y por aquí me quedo besitos

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefällt mir sehr gut, werde mir die Anleitung gleich mal downloaden.

  LG Liane

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...