Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 26 maart 2013

Eierdopjes

We blijven deze week een beetje in de paas- en lente sferen. Pasen is het al snel, en de lente......



Deze schattige eierdopjes zijn gemaakt door Ans, en ze maakte gebruik van het gratis patroon van Sascha. Met een hoog "o, wat schattig"-gehalte!
Deze eierdopjes zijn gemaakt van een restje acryl (dubbele draad). En als je restjes op zijn, dan mag je ze natuurlijk best komen aanvullen bij ons winkeltje... 


Sascha heeft een heel leuk blog en bovendien een heleboel originele patronen. Een aantal gratis patronen kun je vinden op haar website, maar kijk zeker ook eens naar deze patronen van knuffels en sjaals die voor een klein bedrag te koop zijn. Hou dit blog en/of dat van Sascha goed in de gaten want binnenkort hebben we een leuke gezamenlijke actie!

Wordt vervolgd.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten