Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 26 maart 2013

Eierdopjes

We blijven deze week een beetje in de paas- en lente sferen. Pasen is het al snel, en de lente......Deze schattige eierdopjes zijn gemaakt door Ans, en ze maakte gebruik van het gratis patroon van Sascha. Met een hoog "o, wat schattig"-gehalte!
Deze eierdopjes zijn gemaakt van een restje acryl (dubbele draad). En als je restjes op zijn, dan mag je ze natuurlijk best komen aanvullen bij ons winkeltje... 


Sascha heeft een heel leuk blog en bovendien een heleboel originele patronen. Een aantal gratis patronen kun je vinden op haar website, maar kijk zeker ook eens naar deze patronen van knuffels en sjaals die voor een klein bedrag te koop zijn. Hou dit blog en/of dat van Sascha goed in de gaten want binnenkort hebben we een leuke gezamenlijke actie!

Wordt vervolgd.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...