Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 28 februari 2013

Badeendjes

Al eerder linkte ik naar dit patroon, deze eendjes zijn zó leuk!
Je kunt het patroon vinden bij Wolatelier Dian. Deze eendjes zijn allemaal met hetzelfde patroon gehaakt, maar de kleinste met 1 draadje, de middelste met 2 draadjes en de grootste met 3 draadjes Miami! Een hele eenvoudige manier om het patroon te vergroten....Je kunt er een speciaal belletje indoen, óf bijv. een plastic eitje wat je in zo'n Surprise-ei vindt. Vullen met een belletje of rijst en het rammelt!


7 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk stelletje badeendjes!
  lekker vrolijk en lieve koppies.

  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. They are so cute!:) thanks for sharing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat brengt leuke herinneringen boven... lang geleden stonden precies deze eendjes in de Ariadne, ik denk wel 25 jaar geleden. Ik zat op de middelbare school en was wild van handwerken. Heel wat eendjes zijn toen als kraamcadeautje gemaakt en weggegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om de eendjes hier weer langs te zien komen :)
  Het is op mijn blog ook een veelbekeken item.
  Ik zag aan de statistieken al dat je waarschijnlijk iets geplaatst had, haha.
  Binnenkort maak ik nog een blogje over de eendjes met creatieve ideeën van andere haaksters die mij foto's stuurden.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen