Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zondag 24 maart 2013

Winters

Dat was vanmorgen toch een verrassing toen we de gordijnen open deden:


De klokken van Arnemuiden beierden vanmorgen weer eens over een witte deken! Een mooie gelegenheid om nog wat Kerst-plaatjes te schieten (volgende week is het Pasen!)...


Dit roodborstje tikte nog net niet tegen het raam, maar maakte het winterse tafereeltje wel compleet. 


Maar mopperen helpt niet, en doen we dan ook maar niet. De lente komt echt wel......een keer :-)

We maakten het vandaag gezellig met elkaar, we vierden Ali's verjaardag met familie rond de open haard. De rust is weergekeerd en het is nog wel tijd voor een handwerk-ideetje.

Crochet bunny free pattern

Deze grappige haasjes vind je bij The Green Dragonfly. De beschrijving is in het Engels, maar er zitten zoveel foto's bij dat je er wel uitkomt zonder tekst!

Crochet bunny free pattern

Fijne week!


6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de verjaardag van je man!
  Prachtige foto's van het roodborstje! Maar wel in de verkeerde maand geschoten :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb genoten van mn warme kachel en de enorm moeilijk rijdende auto's in de straat. Ik kan niet wachten tot er zon is, maar er iets aan veranderen kunnen we niet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier in Friesland hebben we alleen de stormachtige, koude wind! Toch gek, dat er dan bij jullie zoveel sneeuw ligt... Echt een dag om lekker thuis bezig te zijn. Bedankt voor de mooie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een winterse verjaardag deze keer! Van harte gefeliciteerd.
  Leuk, die konijntjes van the green dragonfly. Zo zie je, bunny's in alle varianten te maken.  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte met Ali's verjaardag!! t'Is wat he, met die sneeuw, zo vaak zal hij niet jarig geweest zijn met een witte deken over het land ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...