Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 27 maart 2013

Pannenlappen

Ga je nog uitgebreid kokkerellen met de Paasdagen? Dan blijf je met deze pannenlappen helemaal in stijl !

Deze pannenlap is gehaakt. Komt van de site van Drops en je kunt het patroon hier vinden.


Brei je liever? Dan is deze ook mooi, ook dit patroon komt van Drops en vind je hier.3 opmerkingen:

 1. oh, wat een leuke! Ook leuk om mee te brengen voor de gastvrouw als je uitgenodigd wordt voor een paasbrunch of diner!

  groetjes,

  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :-) Heel toepasselijk dat eitje...

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...