Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 16 maart 2013

Uiltje

Dit grappgie Uiltje werd gemaakt door Anita en ze tipte me over dit idee:


Het grappige is: dit uiltje is gemaakt op een spanen doosje. Een leuk idee om kleine dingen in op te bergen of een cadeautje te geven!


He idee komt van Haak Ydee, waar je een gratis beschrijving kunt vinden. Het patroon is eenvoudig aan te passen aan verschillende maten doosjes.

Je vind op hetzelfde blog nog een leuk idee voor een cadeaudoosje, klik hier voor het patroon.
2 opmerkingen:

  1. wat een leuk uiltje is dat en ook de cupcake is erg leuk. bedankt voor de link naar de patroontjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi uiltje! En wat een origineel idee alweer om het op een spaanderhoputen doosje te maken, net als de cupcakes, geweldig!
    Groetjes, rita

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...