Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 16 maart 2013

Uiltje

Dit grappgie Uiltje werd gemaakt door Anita en ze tipte me over dit idee:


Het grappige is: dit uiltje is gemaakt op een spanen doosje. Een leuk idee om kleine dingen in op te bergen of een cadeautje te geven!


He idee komt van Haak Ydee, waar je een gratis beschrijving kunt vinden. Het patroon is eenvoudig aan te passen aan verschillende maten doosjes.

Je vind op hetzelfde blog nog een leuk idee voor een cadeaudoosje, klik hier voor het patroon.
2 opmerkingen:

  1. wat een leuk uiltje is dat en ook de cupcake is erg leuk. bedankt voor de link naar de patroontjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi uiltje! En wat een origineel idee alweer om het op een spaanderhoputen doosje te maken, net als de cupcakes, geweldig!
    Groetjes, rita

    BeantwoordenVerwijderen