Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 30 mei 2012

Zomerkol

De laatste week kreeg ik nogal wat mailtjes over de zomerkol die ik eerder plaatste.


Ja, het patroon is echt héél makkelijk (stokjes, dubbele stokjes, vasten en lossen en als je een beetje tot 4 kan tellen dan gaat het lukken), en ja - als je wil kun je het garen bestellen. Ik heb 4 bolletjes gebruikt à 2,95 en ik kan de bolletjes plat duwen en als envelop verzenden. Dat betekent dat de verzendkosten niet zo hoog zijn. Voor € 15,00 euro (dat is inclusief verzenden) stuur ik de bolletjes naar je toe. Neem dan even contact op via de mail jaffari@zeelandnet.nl 

Dit garen is overigens erg prettig om mee te werken - het is een soort bandje in linnenlook. Je kunt er niet halverwege insteken, dat werkt wel zo fijn. Hier vind je nog meer voorbeelden in dit garen, de patronen heb ik in ons winkeltje. Ik vind deze sjaal ook zo mooi:

Ladies Scarf With Fringes, S8092

4 opmerkingen:

  1. Oh, die sjaal... heb je daar ook een patroon van?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier is-tie http://www.garnstudio.com/lang/nl/visoppskrift.php?d_nr=134&d_id=8&lang=nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wow , das gefällt mir . gruß martina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, ken hem! Ik hem afgelopen winter gehaakt in wol. Hij is heel makkelijk en snel klaar.
    Maar wat een leuk garen heb je gebruikt! Leuk effect.
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen