Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 7 mei 2012

Wolkjes

Vanmorgen scheen hier nog een waterig zonnetje, en dat kroop in de loop van de ochtend weer weg. Een blik op de buienradar maakt duidelijk dat vooral in Zeeland de wolken blijven hangen, zucht! Volgens de krant blijft het in mei ook zo koud, zo kan die wel weer!

Dit plaatje vond ik ergens, helaas kon ik de bron niet meer achterhalen. Fantasie gebruiken dus!


Ik kan goed een oppepper gebruiken.....


5 opmerkingen:

 1. nou jeannet volgens mij kan je beter een gehaakt zonnetje zoeken, maar troost je volgens de verhalen is er in zeeland de meeste zon en die gaatheus weer schijnen,maar volgens mij ben jij al een zonnetje opzich met je leuke berichtjes en wetenswaardigheidjes gr marloeskreatief uit een bewolkt amsterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bellissima bellissima complimenti ciao Giuliana italy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk de regenwolk, maar we hebben liever deze wolk dan echte regenwolken.
  Eens zal het mooie weer toch komen. Groetjes Gré

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dan zit je aan de verkeerde kant van Zeeland want hier schijnt hij al de hele dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die is leuk als onderdeel van een super baby mobiel, met een zon en een regenboog erbij....

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...