Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 23 mei 2012

Voetbal

Het zal niemand zijn ontgaan dat binnenkort weer véél wordt gevoetbald. Als je ervan houdt, dan kijk je lustig mee - en vind je het drie keer niks dan heb je lekker veel tijd om te haken en breien :-) (Of te bloggen....)

Wil je nou een aparte voetbalmuts? Dan is dit misschien iets voor je (of zoon of man - die lopen volgens mij warmer voor dit soort evenementen). Het patroon komt van Annita Wilschut en kost 3,50.


Hou je van inbreien? Dan moet de eens kijken op deze site, waar heel veel inbreipatronen staan (€ 1,00 per patroon)! Met een basis patroon en de juiste kleuren kom je heel ver! 


En om helemaal in de voetbal-sferen te blijven: Op het blog van Yvonne staat een heel leuk kindertruitje met een voetbalveldje erop gebreid. Je kunt erop bieden en de opbrengst gaat naar Stichting Opkikker.
Het truitje is gemaakt in maat 80-86, en gemaakt van Catania! Wie biedt????


2 opmerkingen:

  1. Bedankt voor het plaatsen van het truitje! Nu maar hopen op veel reacties...
    Hoop dat je nu wat warmte hebt gekregen in Arnemuiden? Hier is het wederom heerlijk! Lekker met een breiwerkje onder de parasol. Die tijd neem ik nu maar gewoon even ...

    Groetjes, Yvonne van yvonnecreatief.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weet je wel dat het hier 30 graden is..!(LOL)
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen