Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 2 mei 2012

Tulpen (in het Nederlands!)

Een poos geleden blogde ik over deze leuke tulpen, maar het patroontje was in het engels. Dat is voor sommigen toch een struikelblok!


Geweldig is het dan ook dat Betsy het patroon heeft vertaald in het Nederlands! Kijk maar op haar Blog!


Super bedankt, Betsy!


4 opmerkingen:

 1. Dank je voor de tip! Ik had de beschrijving al in het engels uitgeprint maar vond dat toch wat lastig. Heerlijk dat ik hem nu in het nederlands heb! (maar ik mag er nog niet aan beginnen van mezelf, ik moet eerst wat andere dingen afmaken.... erg hé ;-(

  groetjes Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Graag gedaan hoor! Zo hebben er nog meer mensen plezier van het patroon en het haakt wel lekker weg, zo in het Nederlands, toch? ;)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je dat gedaan hebt. Haakt inderdaad een stuk makkelijker.

  Groetjes Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...