Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 29 mei 2012

Strandhuisje

Zo'n lekker lang Pinksterweekend is heerlijk, maar op dinsdag heb ik toch het gevoel alsof ik een dag tekort kom...... ik had werkelijk moeite om op gang te komen, ik was niet heel erg efficiënt bezig - terwijl dat toch wel handig is als je wat werk moet inhalen.....

Maar aan het eind van de dag heb ik toch wel wat dingen af kunnen strepen. Allereerst hebben we een klein begin gemaakt met Miriam kamer. Achter een aantal lagen behang bleek bruin hardboard te zitten. Dat schijnt af te kunnen geven als je gaat werken op waterbasis (muurverf), dus moest er toch een laag grondverf op. Is me verteld, dus dan doen we dat. Het zit erop!

Om toch nog een beetje de stemming van zee, zon en strand vast te kunnen houden heb ik dit ideetje opgezocht (de temperatuur gaat weer dalen tot open-haard-niveau heb ik begrepen):


Vind je deze theemutsen in strandhuisjes-look niet erg leuk?? Hier kun je ze terugvinden. Er is geen patroon beschreven, je kunt de theemutsen kant en klaar bestellen bij Rosy Lea, maar inspiratie geeft dit plaatje je zeker wel!

3 opmerkingen:

 1. Ooooo die zijn leuk !!
  Maar dan wel om zelf te maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt een heeeeeeeeeeele mooie foto!!!!! Moet ook heerlijk zijn om er zo eentje maken. En nog leuker om er eentje te hebben...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...