Welkom op dit blog!

Hallo breisters en haaksters,

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn hobby is breien en haken. Voor ons handwerkwinkeltje kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Soms blog ik ook nog een beetje over Arnemuiden.

Ik verwijs in mijn blog soms naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik natuurlijk wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag-vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!
**************************************************

woensdag 9 mei 2012

Randje

Dat je met een mooi blaadjesrandje hele mooi dingen kunt doen, bewijst deze gebreide armband wel!


Het gratis patroon kun je vinden op Ravelry: http://www.ravelry.com/patterns/library/leaf-lace-cotton-cuff-nl Dat is een Nederlands patroontje (geen beschrijving maar een tekening). Het patroon komt van Monique Boonstra die op Ravelry nog meer mooi patronen heeft staan: http://www.ravelry.com/patterns/sources/monique-boonstra-designs


Hier vind je het blog van Monique met patronen om van te watertanden......


3 opmerkingen:

 1. Geweldig leuk idee! En nog mooi ook!

  Helmie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk gebreid armband.
  Nooit eerder gezien groetjes Hetty.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is nog eens een leuk idee! Geweldig. Ik ga ook zeker nog even op haar blog kijken.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...