Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 15 mei 2012

Kussen met streepjes

Blogde ik deze week nog over dit kussen met effect, Hermine liet er geen gras over groeien en kocht een paar bollen sokken wol en kijk wat ze ervan maakte:


Geweldig, he?

Zo leuk dat ieder zijn eigen draai er aan geeft! Ze maakte overigens het patroon nog eenvoudiger èn mooier want ze maakte 4 gelijke vierkantjes (dus niks geen meerderen en minderen, en geen zijnaden!!)

En kijk hoe mooi ze de achterkant afwerkte:


Omdat dit kussen alleen in ribbel wordt gebreid is dit echt ook geschikt voor beginners. Even opletten bij het in elkaar zetten je hebt een schitterend kussen - en fijn  maken in je eigen kleuren.

Kijk op het blog van Hermine voor dit kussen: http://herminesplace.wordpress.com/2012/05/15/kussen-gebreid-knitted-pilow/ , maar zeker ook voor andere creatieve dingen!

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...