Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 10 mei 2012

Kussen met effect

Dat je met sokkenwol veel meer kunt doen dan sokken breien, bewijst dit kussen wel weer.


Het is gebreid van sokkengaren met een langzaam kleurverloop. Je kunt het patroontje hier vinden. Het kussen is in ribbelsteek gebreid, dus niet moeilijk! Door het garen krijg je toch een speciaal effect.5 opmerkingen:

 1. Fantastisch mooie kussen.
  Mooie kleuren en het effect kleur verloop ook toppie.
  Groetjes Hetty,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeanet, wat maak je prachtig dingen, ik ga je vanaf nu volgen.

  Groetjes,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kunt zoveel meer met sokkengaren doen, leuk dat je een kussen laat zien!
  warme groet, Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke mooie kussen hou er wel van je
  hebt ook een mooie blogxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ok dit is echt super mooi!!! Kijken of ik dat ook kan ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...