Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 24 mei 2012

Kikabeer

Inge breit al jaren truitjes voor de Kika-beren. Al honderden setjes, truitjes, poncho's breide zij belangeloos voor het goede doel. Nu met het Europees Kampioenschap voor de deur breit ze hele leuke Oranje truitjes.


Je kunt nog meer truitjes van Inge vinden op haar blog. Ze verkoopt de truitjes en de opbrengst gaat naar Kika. Wil je een truitje, neem dan contact met haar op (of met mij - dan geef ik het door!).

Ik vind ze erg koddig!

Wil je zelf aan de slag voor zo'n beer? Dan moet je hier eens kijken: Breien met plezier1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...