Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 31 mei 2012

Aardbeitjes

Gisterenavond ging ik nog even naar de moestuin, zakken vol spinazie moesten er geoogst worden. Dat gebeurt nogal eens: alles komt tegelijk. Maar gelukkig hebben we een grote vriezer en kunnen we een voorraadje maken voor de komende winter.


Het was gisteren nog heel zacht buiten, geen wind en de zon kleurde alles mooi. Bepaald geen straf om even buiten te zijn na een hele dag werken (en waarbij ik een dag te vroeg bij de tandarts zat - hoe snugger kun je zijn). Ik neusde nog even bij de aardbeitjes en ik kon het niet laten om de eerste te plukken. H'mmmmm, zo zijn ze het lekkerst: nog een beetje warm van de zon, een zandkorreltje kan geen kwaad en lekker ruiken!!!

Vandaag is het een stuk kouder, dus dit Aardbeienmutsje kan nog prima op een kinderhoofdje, ik vond het patroontje bij Drops. Het mutsje wordt rond gebreid op nld 3½ (en 2 mm voor het steeltje).

Strawberry hat 




2 opmerkingen:

  1. Lekker joh, aardbeien zo van de koude grond.
    Ik heb net voor t eerst in tijden m'n mutsen weer ingespeld (krullen er alvast in en zo). Ik ben daar toch niet zo goed in hoor, hoe krijg jij dat steeds voor elkaar?

    En, suc6 bij de tandarts.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat super dat je nul weer kan oogstenwat is de natuur toch mooi en heerlijkeigen aardbeien ,heb zelf twee planten maar toch leuk Gr. Marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen