Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 17 oktober 2012

Sneeuwvlokken - deel 3!

Deze week blogde ik over de gehaakte Sneeuwvlokken. Anna haakte volgens het patroon deze pannenlap/onderzetter in rood-wit:


En op haar blog staat nu uitgebreid beschreven hoe je deze sneeuwvlok haakt, èn de rand erom heen. Met heel veel duidelijke foto's - een aanrader!


Je vind de uitgebreide beschrijving op haar blog: Anna's haakwerk.

5 opmerkingen:

  1. Nog iemand die het niet kon laten... Ik ben ook aan de sneeuwvlokken begonnen. Ik heb er nog niet over geblogd: moet dadelijk eerst mijn ripple deken laten zien. Na een jaar af en toe eens een paar toeren, isie eindelijk af.
    Mooi moment om een joekel van een tweepersoonssprei te beginnen, toch? Ik hoop wel dat deze iets vlotter gaat! :) tot nu toe heb ik 10 hexagons.
    Wanneer hij op mijn blog staat zal ik je een berichtje sturen!

    Groetjes
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het virus ook al te pakken ;)
    Ik ga er een tas van maken, ik werk nu met wit voor de sneeuwvlokken en turkoois blauw erom heen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Eerst maar mijn breirol afmaken dan het volgende project

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke blok heb jij gemaakt,ik ben ook met het sneeuwvlok haak virus bezig.
    Leuke kleur heb je ik haak hem van wit en blauw.
    Groetjes Hetty.

    BeantwoordenVerwijderen