Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 17 oktober 2012

Sneeuwvlokken - deel 3!

Deze week blogde ik over de gehaakte Sneeuwvlokken. Anna haakte volgens het patroon deze pannenlap/onderzetter in rood-wit:


En op haar blog staat nu uitgebreid beschreven hoe je deze sneeuwvlok haakt, èn de rand erom heen. Met heel veel duidelijke foto's - een aanrader!


Je vind de uitgebreide beschrijving op haar blog: Anna's haakwerk.

5 opmerkingen:

 1. Nog iemand die het niet kon laten... Ik ben ook aan de sneeuwvlokken begonnen. Ik heb er nog niet over geblogd: moet dadelijk eerst mijn ripple deken laten zien. Na een jaar af en toe eens een paar toeren, isie eindelijk af.
  Mooi moment om een joekel van een tweepersoonssprei te beginnen, toch? Ik hoop wel dat deze iets vlotter gaat! :) tot nu toe heb ik 10 hexagons.
  Wanneer hij op mijn blog staat zal ik je een berichtje sturen!

  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het virus ook al te pakken ;)
  Ik ga er een tas van maken, ik werk nu met wit voor de sneeuwvlokken en turkoois blauw erom heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eerst maar mijn breirol afmaken dan het volgende project

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blok heb jij gemaakt,ik ben ook met het sneeuwvlok haak virus bezig.
  Leuke kleur heb je ik haak hem van wit en blauw.
  Groetjes Hetty.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...