Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 19 oktober 2012

Boter, kaas en eieren

Dit spelletje kennen we allemaal wel: Boter, kaas en eieren. (waarom zou dat in het Nederlands nou zo heten????) In het Engels is het Tic Tac Toe en bij Nata's Nest kun je een hele leuke gehaakte versie vinden!Op het blog vind je een beschrijving in het Duits en Engels. Leuk als reis-spel!


2 opmerkingen:

  1. Op mijn blog staat een andere (eenvoudige) genaaide versie en ik kreeg onder andere te horen dat dit spel in België oxo heet, naar een bouillondrankje. Grappig hè.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, I've seen this post only now! Thank you very much for linking :-))

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...