Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************woensdag 3 oktober 2012

Poef

Deze vrolijke poef vond ik bij Saar en Mien en ik vind 'm zó mooi! Vrolijke kleuren, veel verschillende steekjes....


Een geweldig idee om een oud poefje op te pimpen. Op het blog van Bij Saar en Mien staat een beschrijving, maar wees niet bang om je eigen variant te maken. Niet elke poef is hetzelfde, gewoon wat proberen.


Bij Petite Fee vond ik een leuke variant: met een heel klein beetje zilvergaren, mooi!!!4 opmerkingen:

 1. leuk hé de poef. Heb zo'n poef staan en hij staat al op m'n lijstje in de kleuren licht en donker roze, cremewit, grijs. Eerst twee kastrandjes haken en dan de poef.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh geweldig, leuk om je interieur wat eigen te maken. Met dat zilverdraad geeft ook een mooi effect.

  Groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig.. in snoeperige kleurtjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...