Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

woensdag 3 oktober 2012

Poef

Deze vrolijke poef vond ik bij Saar en Mien en ik vind 'm zó mooi! Vrolijke kleuren, veel verschillende steekjes....


Een geweldig idee om een oud poefje op te pimpen. Op het blog van Bij Saar en Mien staat een beschrijving, maar wees niet bang om je eigen variant te maken. Niet elke poef is hetzelfde, gewoon wat proberen.


Bij Petite Fee vond ik een leuke variant: met een heel klein beetje zilvergaren, mooi!!!4 opmerkingen:

 1. leuk hé de poef. Heb zo'n poef staan en hij staat al op m'n lijstje in de kleuren licht en donker roze, cremewit, grijs. Eerst twee kastrandjes haken en dan de poef.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh geweldig, leuk om je interieur wat eigen te maken. Met dat zilverdraad geeft ook een mooi effect.

  Groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig.. in snoeperige kleurtjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen