Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 29 oktober 2012

Kollewol

Het is is weer volop binnen, de kollenwol.... Deze breide ik vorig jaar voor dochterlief (en ik mocht 'm af en toe lenen) en het is een heerlijk projectje voor 1 avond.
Voor deze kol gebuikte ik 2 bollen Peru à € 4,95. Dit is een heerlijk zacht garen (microfaser gemengd met wol). Zet 24 steken op met naalden 20 en brei 1 steek recht, 1 steek averecht. 2 bollen opbreien, appeltje-eitje!!


Er zijn een paar nieuwe kleuren bijgekomen, waaronder een mooie roomwit maar ik vind de nachtblauwe ook erg mooi! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...