Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 16 oktober 2012

Patroontjes

Liet ik deze week die mini-dromenvanger zien, hier heb je een stapel patroontjes met kleine rondjes!

Crocheted circle patterns
Liever een randje? kijk eens hier:

lots of patterns for flowers, edgings and squares...
Als je de afbeelding selecteert en opslaat, vervolgens uitprint (en misschien een beetje vergroot), heb je een bron van inspiratie voor allerlei randjes, en mooie afwerkingen.

Zoals bij deze handdoeken:


Je kunt deze vinden bij Boocoos, waar een uitgebreide fotobeschrijving is te vinden (naast de Engelse tekst) hoe je met zo'n leuk randje begint!
5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...