Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 8 oktober 2012

Leftie

Dit is weer een tadaaaah! :-)

Ditmaal niet door mij gebreid maar door Johanna, maar wel te bewonderen op dit blog (en in de winkel).Dit patroon heet "Leftie" en is gemaakt door Marthina Behm van Strickmich. Zij heeft een aantal bijzonder mooie sjaals ontworpen, waaronder deze. 


Je kunt het patroon bestellen via haar blog, maar ook via Ravelry, het patroon is beschikbaar in het Duits en Engels.


Bijzonder mooi zijn de blaadjes van verkorte rijen. Wij gebruikten voor deze sjaal 1 bol Invicta Color (100 gram) en 1 bolletje effen sokkenwol. Voor het patroon moet je dus hier zijn, de wol verkopen wij :-) (8,95 plus 3,75 plus 3,95 verzendkosten = slechts €16,65 !!!!)

Om een indruk te geven van de vorm van deze Leftie-sjaal: (ja, erg groeit bij mij een beetje gras tussen de tegels...)


12 opmerkingen:

 1. zucht, hele zware zucht

  Door jouw mooie blog komt mijn to-make lijstje nooit af. Deze wordt er ook weer op gezet. Straks maar even uitzoeken hoe ik het patroon moet bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat een prachtige sjaal. Kan gewoon niet alles maken.... De herfstkol schiet al lekker op... Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige sjaal! Maar eens bedenken wie ik deze schoonheid cadeau kan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is wel weer een heel mooie sjaal. Prachtig ook met dat kleurverloop.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. freue mich auf morgen . komme vorbei . liebe grüße martina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh jee, na de cockle shell sjaal staat deze op mijn verlanglijstje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig! Ik vind het kleur verloop ook zo mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, it's wonderful! Congratulation!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Muy bonita, un diseño precioso.
  Un saludo.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...