Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 4 oktober 2012

Dierendag

Vandaag is het dierendag. Het weer werkt in elk geval goed mee: het is werkelijk honde-weer!

Vanmorgen hees Miriam zich voor het eerst in een regenpak, en de liefde bekoelde gelijk al. Wat zijn het toch on-dingen. Een broek tot onder je oksels waar je met je schoenen al helemaal niet in kan wurmen. Geworstel met die rits en een capuchon die altijd over je ogen valt. Ze had het al snel in de gaten: een regenpak flatteert niet echt :-)
Ik heb maar niet gevraagd of ik een foto van haar mocht nemen..... Zoonlief draait zich nog maar eens om in bed, zijn stagedag begint niet zo vroeg.

Voor vandaag een beesten-patroontje. Deze teckel is super!Deze Teckel vond ik bij Cindys haakspulletjes, ze maakte een Nederlandse vertaling van het originele Engelse patroon Brown Hound (PDF).

1 opmerking:

  1. Mijn dochters doen nog net een regenjas aan, een broek en schoenhoezen denken ze niet eens aan. Dat ligt thuis werkeloos in de kast. Stel je voor dat mensen, klasgenoten je daarin zien! Volgens mij is er een markt voor leuke, trendy, betaalbare scholieren regenkleding!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...