Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************woensdag 17 oktober 2012

Kaartjes ???

O jongens, ik ben echt gebroken!
Alles kraakt en piept, en ik voel me 2 x 45! Vanavond besloten we een stukje van de winkel te veranderen. Chronisch ruimte tekort, plaats te weinig, te veel spullen..... Wie in mijn stulp is geweest, weet precies wat ik bedoel. Niet dat we de illusie hadden dat we nu wel alles kwijt kunnen, maar stapje voor stapje proberen we stukjes te verbeteren. Het eerste stapje werd dus vanavond - de toonbank verwisseld, kastjes verplaatst. Stof (die lappen aan de meter) eruit, meer ruimte voor bolletjes. Het werd wel een echt familie-projectje, want onze kinderen hielpen echt fijn mee.

Foto's heb ik niet hoor, je wilt die chaos van vanavond echt niet zien! :-)

Vandaag kreeg ik ook een mailtje met de vrijkaartjes voor de krea-doe. Wie een kans wil maken op een kaartje kan een mailtje sturen naar jaffari@zeelandnet.nl o.v.v. kreadoe-kaartje (zo kan iedereen reageren, ook facebook-kijkers, en van beide blogs) en je naam. In het weekend verloot ik de kaartjes en de winnaars krijgen van mij bericht.

Zelf ben ik uitgenodigd op 31 oktober op de Kreadoe om de prijs in ontvangst te nemen en om live te bloggen (o, help!) - wordt vervolgd!5 opmerkingen:

 1. Nou spannend hoor, ben benieuwd hoe dat gaat het live bloggen. Ik ga zelf op zaterdag met mijn zus, dus zal even een mailtje sturen om een gokje te wagen. Enne....stiekum had ik die foto;s wel willen zien hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik wil ook dolgraag, is lang geleden dat ik er naar toe ben gewseest, wilde die foto ook wel zien, hihih

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me wel wat!en ehhh kijk je wel uit voor je rug?!?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf dat je live mag gaan bloggen op de donderdag. Als ik weet waar je zit kan ik langs komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oef wat ben je druk,,,,wel lief dat je kinderen mee helpen, kan mooi nu ze vakantie hebben. Ik heb je al een mailtje gestuurd. Lijkt me leuk om eens een keer naar die beurs toe te gaan.


  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...