Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 9 oktober 2012

Gebreide halsketting

Deze gebreide halsketting liet ik een poosje gelden als eens zien. Martina maakte er een heleboel, waaronder deze:Ze maakte 'm mooi af met een grote knoop.Op het blog van Martina vind je nog meer varianten, ook met 2 kleuren.


Het originele patroon vind je hier.


3 opmerkingen:

  1. danke für den schönen vormittag . ich fühle mich sehr wohl mit den zeeländerinnen zusammen zustricken , zuhäkeln oder zu praten . schade , das die zeit immer so schnell vorbei ist . liebe grüße martina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw super mooie armbanden heb je gemaakt.
    Groetjes Hetty.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...