Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

vrijdag 26 oktober 2012

Rokje

Graag plaats ik de foto van deze prachtige dame die nogal eens met mama of oma in de winkel komt. Ze wilde voor mij best graag haar nieuwe gebreide rokje laten zien èn de pop die ook in een nieuwe outfit was gestoken.


Het rokje is gebreid met een paar bolletjes Bravo Color, mama maakte er ook nog een ketting bij.
Het patroontje komt uit het nieuwe Scheepjeswol boek, dat bij ons verkrijgbaar is. Er staan hele leuke dingen in, kollen, truien, vesten, en nog meer!


3 opmerkingen: