Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 26 oktober 2012

Rokje

Graag plaats ik de foto van deze prachtige dame die nogal eens met mama of oma in de winkel komt. Ze wilde voor mij best graag haar nieuwe gebreide rokje laten zien èn de pop die ook in een nieuwe outfit was gestoken.


Het rokje is gebreid met een paar bolletjes Bravo Color, mama maakte er ook nog een ketting bij.
Het patroontje komt uit het nieuwe Scheepjeswol boek, dat bij ons verkrijgbaar is. Er staan hele leuke dingen in, kollen, truien, vesten, en nog meer!


3 opmerkingen:

  1. ach wat staat ze lief te kijken en haar rokje is echt leuk geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie kleuren!! en het staat haar lief!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...