Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

zaterdag 27 oktober 2012

Kerst-engeltje

Vanavond nog eentje uit de "oude doos". Vorig jaar kreeg ik van Francien het patroontje van deze schattige kerst-engeltjes.


Van Hermine kreeg ik tot mijn grote verrassing vorig jaar deze lieve pop als cadeautje en natuurlijk kun je 'm terugvinden in ons winkeltje.
(bovenstaande afbeeldingen aanklikken, dan zie je ze op origineel formaat!)
7 opmerkingen:

 1. Ze zijn toch wel heel erg lief. Ik heb toch al een zwak voor engeltjes en deze zijn zo leuk.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat enorm gaaf zeg ♥ alle poppen, hoe dat met pfd werkt snap ik ook niet, wilde ik een tijdje geleden ook en kreeg het niet voor elkaar
  via email is het allemaal makkelijker

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh die engeltjes vind ik echt supermooi!
  Wat jammer dat ik niet kan breien......verder dan een sjaal kom ik niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatjes! Dank voor het patroon, ik weet iemand die ik er heel blij mee kan maken (en voor mezelf maak ik er waarschijnlijk ook wel een)
  groetjes weer
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die pop is echt helemaal leuk!! Grtzz..maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb de rode Tilda gemaakt en is erg leuk geworden, ben nu bezig met de grijze, bedankt voor dit leuke patroon ...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...