Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 25 oktober 2012

Eindelijk af!

Gisterenavond heb ik mezelf gedwongen om eerst eens wat af te maken, voor ik weer aan een nieuw projectje mocht beginnen. Herkenbaar??

Deze zomer was ik al begonnen en nu eindelijk af: de omslagdoek!


Vanmorgen vroeg gefotografeerd dus de kleuren zijn niet optimaal... (en zie je dat kleine foutje links boven, tja....)
Deze omslagdoek is niet moeilijk te breien (op naalden 5), en is gemaakt van 5 bolletjes Favorito (4 voor de sjaal en 1 voor de franje!). Wat breit dit spul toch lekker. Het is hetzelfde garen als van deze kol

Ik heb 'm ook even zonder franje gefotografeerd:


Het patroon komt uit een boekje van SMC, dus mag ik niet zo publiceren. Bij aankoop van het garen krijg je het erbij.4 opmerkingen:

 1. Mooie kleur stola heb je gebreid. Zal best lekker warm zijn op een koude dag of avond! Fijne dag, Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hoor, héél herkenbaar dat er eerst 'iets' af moet ;-)

  Met de dalende temperatuur wel lekker over je zomerjas denk ik. Voor een winterjas vind ik het nog te warm.

  Lieve groet, Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is dat breiwerk??? Lijkt wel gehaakt!!! Nou in ieder geval vind ik de stola erg mooi van kleur en met die franjes is die helemaal af. En op tijd klaar want ik vond het maar koud vandaag.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Jeanet, echt superleuk! Complimenten met je Affo!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...