Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 19 oktober 2012

Mooi!!

Hoewel je ze vandaag absoluut niet nodig hebt (zo warm vandaag!), zijn deze polsmoffen vast een blikvanger in de komende winter!Ik vond het patroon op Ravelry (niet goedkoop, maar dan krijg je alle 5 patroontjes). Het basispatroon is niet moeilijk, de opgemaasde of ingebreide figuurtjes maken ze bijzonder!

Kijk eens naar de kleine details zoals de staartjes, pootjes of gewei wat aan de zijkant hangt...


Je vindt het patroon hier: Ravelry Laat die winter maar komen....!

8 opmerkingen:

 1. Beautiful, really something special! Thanks for the link :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw!! Die zijn vreselijk mooi, ik geloof dat ik weer meer inspiratie heb opgedaan dan ik ooooooit kan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zijn inderdaad prachtig!
  Fijne dag, Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die zijn inderdaad wel héél erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die zijn super mooi ik wil die maken

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw deze zijn echt mooi! Even onthouden ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi! en bijzonder! ik zou ze wel willen maken maar ik heb nog nooit rondgebreid lijkt mij erg moeilijk, en de details super!!!!!
  Groetjes van Bregit

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...