Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

woensdag 3 oktober 2012

Simply Breien

Jacobus is ape-trots. APE-trots!! Want kijk eens wat hij vanmiddag zag? (Ja, hij zag ook die gigantische rommel in de winkel, maar dat is hij al gewend)


Het breiblad Simply Breien (no 4) is uit. Niets bijzonders tot dus ver, maar.....


........ Jacobus en zijn grote zus Lola staan erin (de foto, natuurlijk niet het patroon - dat koop je in een goeie wolwinkel!). O ja, en ik ook. Onmiskenbaar. Alsof ik elke dag met zo'n zeilschip op loop :-) Zo praktisch in de winkel....., hahaha!

Er staat een artikeltje in over ons winkeltje, leuk he? Jammer dat mijn blog er niet zo heel duidelijk in wordt vermeld (ach, jullie weten het toch al!) en met wat klikken her en der kom je er ook wel.
Dus is Jacobus Ape-trots en ik ook een beetje. En alle patronen van Jacobus en zijn vriendjes zijn bij ons op voorraad.


7 opmerkingen:

 1. Dè mag je grôôs op weze. Vooral stug deugae.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat de nieuwe simply breien er is, ik was erop aan het wachten en wat een verrassing dat jij erin staat! Die moet ik nu zeker gaan halen. Daar mag je trots op zijn dat je in zo'n tijdschrift mag staan. Groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat jij erin staat! Ik ga direct komend weekend op zoek naar dit blad (ik kende het ook nog helemaal niet).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf dat je (uh...jullie) er in staat!
  Hopelijk levert dat een flinke klantenkring op, maar die willen je natuurlijkwel allemaal in klederdracht zien! :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. geweldig zeg dat je erin staat, terecht verdient hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, stel je voor Jeanet, elke ochtend in dracht voor de klanten.. ;)! Dat zou een stunt zijn, hi hi!! Super dat jullie in het blad staan, ik ga ook meteen kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben wat achter met lezen en zie nu ineens dat jij in de Simply staat. Wat leuk! Ik ga morgen direct even kijken of ik nog een exemplaar kan bemachtigen.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier Dian

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...