Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************zondag 7 oktober 2012

Rood met witte stippen

Het is nu toch onmiskenbaar herfst. En vandaag is het een stuk leuker herfst-weer dan gisteren! Dus gaan we straks lekker even naar buiten.

Mocht je in een bos komen, grote kans dat je paddestoelen tegenkomt en de vliegenzwam spreekt altijd tot de verbeelding. Daarom een patroontje gevonden van een rood-met-witte-stippen paddestoel, van Grietje Karwietje


Op haar blog vind je een hele duidelijke beschrijving. Op haar blog vind je ook nog een kleinere versie, het patroon vind je hier.


Niet van echt te onderscheiden! :-)


3 opmerkingen:

 1. grietje maakt echt de hele mooie dingen MET een duidelijke beschrijving zelfs voor een beginnende haakster

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soo cute!! I especially like the ones on the first picture, great shape :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn mooi! Heel schattig die kleine paddestoeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...