Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 25 oktober 2012

Granny Rose-plaid

Weet je nog dat ik eens blogde over de Granny Rose? Nellie en Lenie maakten deze prachtige plaid met dit patroontje:Kijk eens goed - elk vierkantje is apart gevoerd! Wat een karwei - maar o-zo-mooi! Lekker om onder te kruipen op de bank als het straks guur wordt....


8 opmerkingen:

 1. Schitterende granny plaid.
  Groetjes Hetty.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het is een soort kruizing tussen een quilt en een gehaakt plaid geworden!!
  hij lijkt me heerlijk warm..
  en ik vind hem prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik probeer deze echt een keer uit. Zo leuk Jeanet om jou te volgen.


  Lieve groet José

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi! Maar ook een werk om elk vierkantje apart tevoeren. Zal zeker lekker warm zijn.

  Groet, Agnes.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...