Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zondag 14 oktober 2012

Zondag

Wat een heerlijke dag na een drukke werkweek. Een dag om uit te rusten, te bezinnen, te genieten van binnen, buiten, familie...


Geweldig weer om te wandelen vanmiddag! Wat zijn kleuren intensief in deze tijd van het jaar.


En genieten van een knappend haardvuurtje...


...met een haakwerkje op de bank!


Zie je die haaknaald waar ik mee bezig ben? Ik kocht 'm bij Jellina, omdat ik de bloemetjes zo leuk vond (ze heeft er nog een paar!) en het ligt heerlijk in de hand. Je kunt een ergonomische haaknaald natuurlijk bij kopen, maar ook maken (wat is dat nou weer voor tip als je een winkel hebt!). Met wat fimo-klei maak je de mooiste exemplaren... Deze zijn van Nelleke:


Ze maakte ook deze mini-tegeltjes (ik weet geen ander woord hiervoor), met gaatjes die ze weer omhaakte. Leuk!!


Extra mooi met kleine strass-steentjes.


Ik haak nog even verder.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...