Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 8 oktober 2012

Boot toppers

Boot-toppers (help, wat is hier een mooi Nederlandse vertaling van? Laarzen-toppers??) zijn helemaal in deze winter en je kunt met een mooi breiseltje je laarzen mooi weer oppimpen.

Kijk maar naar deze:


Deze vond ik bij Knitpicks, waar een Engelse beschrijving bij staat. Maar met wat fantasie kun je dit natuurlijk ook zelf:


Niet te simpel? dan kies je voor deze (gratis patroontje vanaf Ravelry)


Liever haken? Deze vond ik hier ter inspiratie. (Zelf lekker freubelen met een mooi gehaakt randje)

Boot Toppers

7 opmerkingen:

 1. Ik maakte 2 jaar terug al zoiets voor mn laarzen. zoonlief noemt ze laarsrandjes.
  En ze zijn stiekem ook erg lekker warm. Je kan zo ook je laarzen aanpassen aan elke modekleur en aan je kleren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een leuk origineel idee. Prachtig zoals zoveel van jou creaties !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zijn ze en heerlijk warm.
  Gezellig bezoek had je van Bommelmien en de rest.
  Fijne week,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, die zijn mooi! Vooral die met het ingebreide patroontje. Dat is toch veel leuker dan die dikke bontranden die je overal kunt kopen?
  Dank voor deze leuke tip :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze vind ik echt super leuk! Echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had laatst dit berichtje gelezen en was er mee aan de slag gegaan. Maar, stom stom stom, ik wist niet meer dat ik het op jouw blog had gezien. Ik heb er ook een blogpostje aan gewijd en kwam er later via een reactie achter dat het bij jou vandaan kwam.
  Dank je wel voor de inspiratie.

  Groet,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...