Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 26 oktober 2012

Krans van restjes

Deze week kreeg ik zulke leuke foto's in mijn mailbox, ik mag ze delen!

Deze kransen zijn gemaakt door Caroline Beugelaar, zij maakte deze originele kransen met kleine gebreide lapjes (van restjes).


Ze Schreef: "De afzonderlijk gebreide strookjes heb ik op een krans van stro geplakt (die ik eerst met schilderstape heb omwikkeld, incl. ophangoog). Zoals je ziet heb ik hier ook parelkettingen (kerstslinger) gebruikt!
De strikjes zijn er ook opgeplakt met een lijmpistool."
Wat een leuk idee. Dus nooit geen restjes meer weggooien! Never!!
En je kan er altijd nog een originele das van maken, deze is ook van Caroline "Als je een heleboel 'draadjes' over hebt na het breien van bijvoorbeeld zo'n sjaaltje....
(ik had geen zin om alles af te hechten en heb daarom de uiteindjes gevlochten)"5 opmerkingen:

 1. Leuk dat je ook foto's van anderen laat zien. Vooral die kleurrijke krans is geweldig.

  Groetjes,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk als iemand zo creatief met materiaal omgaat. En het resultaat is zo leuk. Vooral de winterkrans spreekt me aan. Ik heb bijna de neiging om deze kleur "restjes" te gaan kopen ;-).
  Groet uit Barneveld

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die krans is leuk zeg! Goed idee om je restjes zo op te maken! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een fantastisch idee om zo een krans te maken! Maar ook de sjaal is erg leuk.
  Super ideeën van Caroline!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, that colorful wreath is really beautiful!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...