Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

dinsdag 9 oktober 2012

Handwerkbeurs

Binnenkort vindt in Rotterdam (in Ahoy) de handwerkbeurs plaats.


O, wat zou ik daar graag naar toegaan. Maar dat gaat me echt niet lukken!

Deze beurs is een walhalla voor de handwerkliefhebber, boordevol kramen met garens, borduurpakketten, lapjes, wol en katoen en weet ik allemaal niet meer! Ik vind het heerlijk om er rond te struinen, ik krijg heel veel inspiratie en ideeën, voor mezelf, voor mijn winkel (het is natuurlijk ook heerlijk om eens ongegeneerd bij collega's rond te kijken...) maar vooral ook voor dit blog. Je kunt natuurlijk al die kramen met moois bezoeken, maar ook workshops volgen of hele nieuwe technieken bekijken.

Maar ik kan niet alles, en we hebben al gepland om in november naar de KreaDoe in Utrecht te gaan.


Tja, en met een winkel zijn de vrije dagen nogal beperkt, dus het is kiezen,..... 

Dat brengt mij er toe om nog een keer jullie te vragen of jullie al hebben gestemd op mijn blog voor de wedstrijd van KreaDoe: Wie is de Creatiefste blogger??

Je kunt nog stemmen tot 14 oktober, klik HIER !  

Ik heb werkelijk geen flauw idee of ik veel stemmen heb gekregen, we krijgen geen tussenstand :-)
Maar als je vindt dat Blij dat ik Brei het creatiefste blog is van alle 25 deelnemers, dan mag je op mij stemmen. Je kunt bij het stem-formulier ook aangeven waarom je dat vindt (zou ik die reacties ook te lezen krijgen????)


2 opmerkingen:

  1. Oh, je mag zo bij ons in de auto stappen hoor! Elk jaar gaan we op de vrijdag met bescheiden Zeeuwse afgevaardiging naar de Handwerkbeurs...!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga naar Rotterdam voor mij lekker dicht bij. Ben vorig jaar ook geweest was echt heel leuk.
    Maar ik zal verslag voor je doen op mijn blog.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen