Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 29 oktober 2012

Herfst

Dochterlief moet voor haar biologie-les een "bladeren-werkstuk" maken. Allerlei verschillende vormen, nerven, blad-kanten en nog veel meer moeten worden verzameld en beschreven. En we doen lekker allemaal mee.... je wordt je weer eens bewust van de schoonheid van iets simpels: een blad! Want als je goed kijkt (moet kijken) zijn er écht veel verschillen. En nu ook nog die mooie kleuren.

Deze is dan ook leuk! Als was-lapje (ik geloof dat washandje iets heel Hollands is) en doe je 'm dubbel dat wordt het een origineel washandje!


Het patroon vond ik hier, in het Engels, maar "voor beginners", dus dat moet te proberen zijn, toch? Op naalden 4-5, maar kleiner kan ook, dan als onderzetters of voor de sier!


3 opmerkingen:

  1. Ja, herfstblaadjes zijn mooi! Zeker ook van garen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee hoor, hier in belgië zeggen wij ook een washandje hoor :) groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, nu ik het zo lees komt de herinnering aan onze kinderen, die dezelfde biologie-opdracht kregen, weer helemaal terug ;)! Zelfde school, ha ha! De blaadjes vind ik prachtig, wat een juweeltjes! Alvast veel plezier woensdag Jeanet, we horen er vast van! Ga heerlijk genieten, je hebt het verdiend!! Lieve groet Lupineke

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...