Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zondag 7 oktober 2012

Daisy-deken

Vandaag zag ik bij My Crochet van Luna deze prachtige deken met Daisy-granny squares.Dit Spaans-/Engelstalige blog uit de VS staat vol met inspiratie! Het patroon van deze daisy-square vind je bij Tillie Tulip, in het Engels maar met heel veel foto's dat het zonder tekst ook wel duidelijk wordt.


Hier vind je het eerste deel (daisy) en hier vind je hoe je de rondjes rondom de daisies maakt. 

Maak ze lekker in je eigen kleuren, voor grote en kleine projectjes!


Ik wou dat ik niet hoefde te slapen....dan kon ik 's nacht lekker doorgaan. Maar dat gaat niet, ik word vooral tegen de mensen van wie ik het meeste hou, vreselijk chagrijnig als ik niet ga slapen - ik zal het ze niet aandoen (want ik líjk wel aardig, maar mijn slechte buien komen natuurlijk niet op dit blog, hahaha!).

5 opmerkingen:

 1. Weer zo'n mooie! ik wou ook soms dat ik niet moest slapen maar ik slaap nu al minder dan vroeger door al dat haken en al die inspiratie die langs alle kanten komt ;) Ach het is gewoon leuk dat je je nooit hoeft te vervelen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende deken. Ik ga 'm onthouden als ik over een poosje een nieuwe bank heb lijkt het me een leuk projectje. Ookik kan helaas niet zonder m'n nachtrust. Ik ga zo want om 06.30 uur mag ik m'n lekkere warme bedje weer uit om m'n kids naar school te werken.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. çok güzel olmuş ...ellerine sağlık ..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo, ik ben benieuwd hoeveel bollen garen je nodig hebt voor een deken.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...