Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************dinsdag 2 oktober 2012

Jasbeschermer

Ken je de gehaakte jasbeschermer nog? Ziet er toch geweldig vrolijk uit? Zelfs als het regent!


Je kunt een uitgebreide beschrijving kopen (in het Nederlands) bij de Da Wanda Shop van Meertje. Het patroon heeft 3 varianten die je weer kunt combineren en kunt aanpassen aan jouw fiets. Meertje heeft een Duitstalig blog waar je elke dinsdag kunt linken met je freubels! Kijk maar op: http://meertjes-stuff.blogspot.nl/3 opmerkingen:

 1. Supervrolijk zijn ze! Waar ik van de week aan dacht was zo'n gehaakt netje voor over je zadel, dat herinner ik me nog van vroeger.. nooit meer teruggezien, jij misschien Jeanet?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op het weblog van Berthi staat een gratis patroon voor deze jasbeschermers.Groetjes, Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. museum staphorst heeft een gratis beschrijving van dit patroon, en op haken, hipper kan bijna niet vindt je hem ook...
  greetz

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...