Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 5 oktober 2012

Kust marathon

Morgen vindt in Zeeland de tiende editie plaats van de Kustmarathon. Van de website:


De mooiste en zwaarste marathon van Nederland.
Langs de Zeeuwse kust.
Door bos, over dijk en duin. Lopen in een schitterend decor.
Een marathon met diverse hoogte verschillen.
42.195 meter  klimmen en dalen.
Met andere woorden.
De moeite meer dan waard

De MarathonZeeland voert u langs schitterende kustgebieden in Zeeland.
Aan de ene kant aanschouwt u fantastische vergezichten over het Zeeuwse land met lieflijke plattelandsdorpjes.
Kijkt u de andere kant op dan is daar de Noordzee met in de verte een onmetelijke horizon die af en toe wordt onderbroken door passerende zeeschepen.Het zal jullie niet verbazen dat het hardlopen aan mij niet is besteed (hoewel ik een ontzettende bewondering heb voor wie dit kan!), maar ik vind het altijd leuk om iets creatiefs te zoeken bij de (Zeeuwse) actualiteit. En dat vond ik....

De Engelse Susie Hewer loopt heel veel marathons, en breit ondertussen...!!!! Ja, echt waar!

hewer susie hewer

Ze heeft een record in het Guiness Book of Records met de langste sjaal gebreid tijdens een marathon (ze hoefde vast niemand te verslaan!). Met deze actie haalde zij geld op voor de Alzheimer-stichting in de UK. Dit is echt knap, ik vraag me af of we morgen breisters of haaksters tegenkomen :-)


Susie heeft een blog waar je haar kunt volgen : Extremeknittingredhead. Voor wie gaat lopen morgen: heel veel succes! En wie liever breit: ik ben morgen de hele dag open :-)

1 opmerking:

  1. Ongelooflijk. Hardlopen en ik gaan niet samen maar in vroegere tijden toen dat nog wel een beetje lukte kon ik niet eens op mijn horloge kijken en lopen tegelijk. Laat staan breien.
    Ik blijf het jammer vinden dan je zo ver weg zit. Kun je geen overplaatsing regelen? West Friesland is heel mooi, ook aan het water maar dan van andere afmetingen. Fijn weekend. Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...