Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 12 oktober 2012

Schouderwarmer

Vorig jaar breide ik deze schouderwarmer. Ik heb 'm aan het eind van het seizoen verkocht, en daar heb ik wel een beetje spijt van.... :-)


Het is gemaakt van Maxima Plus, een prachtig gemeleerd garen, met onregelmatige dikte. Volgende week komt het weer in een aantal kleuren binnen, maar deze is wel een van mijn favorieten. Het is niet meer dan een rechte lap die heen en weer gebreid wordt op een rondbreinaald no. 8

Het patroon van deze schouderwarmer komt uit een breiboek en mag ik helaas niet zomaar publiceren. Bij aankoop van de wol (3 bollen van 5,95) krijg je uiteraard het patroontje gratis. Deze wol kan wel weer plat versturen (dus verzendkosten maar 2,50)
2 opmerkingen:

 1. Simpel eigenlijk, maar wat ziet zo'n lap er mooi uit als je het met een paar knoopjes vast zet.
  Welke kleurencombinaties zijn er nog meer?

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...