Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 6 oktober 2012

Etalage

Het is wel weer een keer tijd voor een "etalage", want deze weken heb ik zoveel reacties, mails, foto's gehad, en veel werkstukken kwamen "live" naar de winkel :-)

Ik vind het wel geweldig leuk om te zien dat mijn logjes stimuleren om zelf aan de slag te gaan. Soms hetzelfde, vaak met een eigen draai eraan zodat het nog meer een eigen uniek werkstuk wordt. Dáár doe ik het voor!

Maak je op voor een hele lange rij (bij de foto's een link naar het betreffende logje)

Het Pompoentje (zag ik in onze winkel, maar ik weet niet meer wie 'm maakte...)


Afrikaanse Bloem Tas (van Mevr. de Haan)


van Marjolein

En van Marietje van Dale


Varkensslofjes van Nelleke


Gehaakte sjaal (gemaakt van Invicta color) van JudithKlazien maakte deze sprei uit het boekje Granny Squares HakenHester maakte deze zomerkol
En tot slot het klapstuk De Herfst-kol
(echt niet geweten dat deze kol zó veel reacties zou oproepen!!)En deze roze van Jellina
(Wow, wat een mooie kleuren van allebei!)

Foto

Foto

Misschien heb je me ook een foto gestuurd, maar staat-ie er niet bij. Excuses, soms kan ik de hoeveelheid niet bijhouden. Ik probeer iedereen terug te mailen of vragen te beantwoorden, maar soms slipt er eentje tussendoor....


3 opmerkingen:

  1. обалденные вязалки!я ваш поклоник!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie dingen allemaal! Je hebt altijd zulke leuke ideeën en afbeeldingen op je blog staan, moeilijk om geen inspiratie daarvan te krijgen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je zet een trent Jeanet, dat is het gewoon! Wees er maar trots op!! Je inspireert ons dagelijks met al die leuke ideeën en patronen, en je bent ook nog eens lief, aardig, gul en hartverwarmend! Geen wonder toch, dat we graag naar je winkeltje en blog komen :)! Heel fijne zondag!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...