Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************woensdag 31 oktober 2012

Kreadoe


Jaaaa, daar ben ik dan! Vanaf het breiplein op de kreadoe. Dit wprdt het kortste logje ever, want ik zit    Op een smartphone van iemand om even melding te maken dat het bloggen niet lukt, wordt vanavond vervolgd!!


6 opmerkingen:

 1. En, hoe rood zijn je blosjes? Je bent nu wel een echte VIP, realiseer je je dat wel?
  Cool hoor! Heel veel plezier daar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, ik voelde me van alles vandaag, maar zéker geen VIP! :-(

   Verwijderen
 2. De eerste foto's staan al op facebook. Daar waar je een bloemetje overhandigd krijgt. Het ziet er daar in utrecht in ieder geval druk en leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha ha wel veel plezier hoor de rest nog van de dag en dank je wel voor het patroon
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat jammer dat ik geen Facebook heb... :( Laat je ons ook de foto's zien op je blog? En, we willen natuurlijk alle verhalen!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk, een berichtje vanaf de beurs! Alles kan tegenwoordig. Heb je een beetje kunnen genieten van al die aandacht? Vind het zo leuk voor je.
  Tot vanavond, ik kijk uit naar je bericht!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...