Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

woensdag 31 oktober 2012

Kreadoe


Jaaaa, daar ben ik dan! Vanaf het breiplein op de kreadoe. Dit wprdt het kortste logje ever, want ik zit    Op een smartphone van iemand om even melding te maken dat het bloggen niet lukt, wordt vanavond vervolgd!!


6 opmerkingen:

 1. En, hoe rood zijn je blosjes? Je bent nu wel een echte VIP, realiseer je je dat wel?
  Cool hoor! Heel veel plezier daar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, ik voelde me van alles vandaag, maar zéker geen VIP! :-(

   Verwijderen
 2. De eerste foto's staan al op facebook. Daar waar je een bloemetje overhandigd krijgt. Het ziet er daar in utrecht in ieder geval druk en leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha ha wel veel plezier hoor de rest nog van de dag en dank je wel voor het patroon
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat jammer dat ik geen Facebook heb... :( Laat je ons ook de foto's zien op je blog? En, we willen natuurlijk alle verhalen!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk, een berichtje vanaf de beurs! Alles kan tegenwoordig. Heb je een beetje kunnen genieten van al die aandacht? Vind het zo leuk voor je.
  Tot vanavond, ik kijk uit naar je bericht!!!

  BeantwoordenVerwijderen