Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************dinsdag 30 oktober 2012

Kriebels...

Eigenlijk krijg ik een beetje de kriebels! Morgen reis ik af met 2 vriendinnen naar de Jaarbeurs in Utrecht om de prijs in ontvangst te nemen en te gaan bloggen. Een dag hier niet aanwezig vergt hier nogal wat voorbereiding (ik heb de illusie dat ik onmisbaar ben, haha!), en ik heb nog niet de helft gedaan wat ik wou doen. Ik laat nu maar de boel, de boel. Maak het manlief niet te moeilijk morgen :-)

Er ligt van alles klaar, mobieltje opgeladen evenals de fotocamera. Treinkaartje klaar, toegangsbewijs, en wat neem ik mee om te freubelen tijdens de lange treinreis?
Ik heb een paar projectjes op de pennen:


Geen optie: bijna klaar en veel te veel volume!Deze ook niet, ik wil mijn tas lekker kunnen vullen met van alles van de KreaDoe!

Dus gaan we maar haken!

Bij Annemarie las ik dat ze een leuke trui had laten maken met Annemarie's Haakblog erop! Wat een idee! Maar dat gaat mij niet meer lukken, dus dacht ik dat ik wel in een roze gebreide trui kon gaan (yep, met motief van de visserstrui) en een hand-made kolletje! Dus kom je me tegen (waarschijnlijk met een blozende toet erbij), dan kun je me altijd aanspreken.


18 opmerkingen:

 1. Wel een goed idee, om je herkenbaar te kleden! Ik kom niet naar de KreaDoe, maar kijk uit naar je live-blog! Heel veel plezier gewenst!

  groetjes,

  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik werk morgen dus ik ga vrijdag met mijn zus!
  Heel veel plezier met bloggen en met shoppen ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeanet, heel veel plezier morgen en het gaat je zeker lukken om daar live te bloggen! En nogmaals, gefeliciteerd met deze prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik volg je hier op het blog :-) Heel veel plezier, geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes morgen! Het gaat vast een hele leuke dag voor je worden. Ikzelf kan je niet volgen, er wacht weer een drukke werkdag. Donderdag ga ik met een vriendin het breiplein onveilig maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer,ik ga donderdag. Heel veel plezier en geniet er van.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel plezier morgen, ga je zeker volgen. Laat je lekker verwennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeanet,

  Ontzettend veel plezier morgen en geniet van het live-bloggen. Ik ga morgen even kijken op je blog want ik ben zondag aan de beurt.

  Lieve groet,

  (Gewoon) Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel succes voor morgen, probeer vooral te genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel veel plezier morgen, geniet ervan. Ik zie je helaas niet want wij gaan vrijdag. Laat je ook nog iets voor ons liggen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel veel plezier. Geniet ervan. Ik volg je via je blog en niet op de kreadoe.
  Gr. Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Jeanet ik wil je nog even heel veel plezier wensen morgen!
  En ik lees je ( live) verslag wel op hier op je blog morgen .
  Geniet ervan en maak er een gezellige dag van.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Doe je je trui dan ook op zijn kop aan, net als op de foto? Of zie ik dat verkeerd? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Brilletje nodig - zeker geen 20 meer? :-) Je ziet het zo wel in de trein! Tot gauw!

   Verwijderen
 14. Ik ga maar alvast sparen voor kreadoe volgend jaar.
  Op het moment geen tijd of plek om er heen te gaan. Een jaar lang vanalles gaan op gebruiken, moet maar eens lukken

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...