Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 24 oktober 2012

Koekie-monster

Lekker melig: haak dit grappige vinger-poppetje - Koekiemonster!
Het is gehaakt met 1 bolletje sprietjesgaren, een lapje vilt en wat restjes voor de ogen en het koekje. Je kunt het patroon vinden op Ravelry. In het Engels, dus even puzzelen, maar dan heb je ook wat !

De maakster van deze muppet heeft nog meer - op zijn minst opmerkelijke - creaties verzonnen, kijk maar eens hier
Ben je op zoek naar sprietjesgaren? We hebben een kast vol! (2,95) - ook in Koekiemonsterblauw.


7 opmerkingen:

 1. Die is leuk! Wat je toch allemaal niet kan maken met garen blijft mij soms verrassen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat enorm leuk ☺
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, die is leuk. Ik ben echt fan van koekiemonster.....

  Groetjes,dinah

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...