Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 11 oktober 2012

Krans

Deze krans is helemaal rondgebreid met een prachtig motief van geschakelde hartjes.


De andere zijde heeft een heel ander motief (een rij met figuurtjes en kijk eens naar het detail van dekleine hondjes!), je kunt dus makkelijk wisselen (als je dat wilt).


Ze zijn gemaakt door Karien Achterberg van het blog Decoratief breien. Ik vind ze echt heel leuk! Je kunt het patroon van deze krans rechtstreeks bestellen via een mailadres op haar blog, maar ook via Ravelry. De patroontjes zijn in het Engels verkrijgbaar, maar misschien wil Karien het wel vertalen in het Nederlands??5 opmerkingen:

  1. De donkere krans is trouwens gebreid met twee naalden (in twee delen, en heeft daardoor twee naden). Fijn voor mensen die niet van rondbreien houden. Nogmaals bedankt voor het plaatsen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt super, mijn to do list wordt steeds langer ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...