Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 29 oktober 2012

Herfst

Dochterlief moet voor haar biologie-les een "bladeren-werkstuk" maken. Allerlei verschillende vormen, nerven, blad-kanten en nog veel meer moeten worden verzameld en beschreven. En we doen lekker allemaal mee.... je wordt je weer eens bewust van de schoonheid van iets simpels: een blad! Want als je goed kijkt (moet kijken) zijn er écht veel verschillen. En nu ook nog die mooie kleuren.

Deze is dan ook leuk! Als was-lapje (ik geloof dat washandje iets heel Hollands is) en doe je 'm dubbel dat wordt het een origineel washandje!


Het patroon vond ik hier, in het Engels, maar "voor beginners", dus dat moet te proberen zijn, toch? Op naalden 4-5, maar kleiner kan ook, dan als onderzetters of voor de sier!


3 opmerkingen:

  1. Ja, herfstblaadjes zijn mooi! Zeker ook van garen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee hoor, hier in belgië zeggen wij ook een washandje hoor :) groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, nu ik het zo lees komt de herinnering aan onze kinderen, die dezelfde biologie-opdracht kregen, weer helemaal terug ;)! Zelfde school, ha ha! De blaadjes vind ik prachtig, wat een juweeltjes! Alvast veel plezier woensdag Jeanet, we horen er vast van! Ga heerlijk genieten, je hebt het verdiend!! Lieve groet Lupineke

    BeantwoordenVerwijderen