Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 7 oktober 2012

Daisy-deken

Vandaag zag ik bij My Crochet van Luna deze prachtige deken met Daisy-granny squares.



Dit Spaans-/Engelstalige blog uit de VS staat vol met inspiratie! Het patroon van deze daisy-square vind je bij Tillie Tulip, in het Engels maar met heel veel foto's dat het zonder tekst ook wel duidelijk wordt.


Hier vind je het eerste deel (daisy) en hier vind je hoe je de rondjes rondom de daisies maakt. 

Maak ze lekker in je eigen kleuren, voor grote en kleine projectjes!


Ik wou dat ik niet hoefde te slapen....dan kon ik 's nacht lekker doorgaan. Maar dat gaat niet, ik word vooral tegen de mensen van wie ik het meeste hou, vreselijk chagrijnig als ik niet ga slapen - ik zal het ze niet aandoen (want ik líjk wel aardig, maar mijn slechte buien komen natuurlijk niet op dit blog, hahaha!).

5 opmerkingen:

  1. Weer zo'n mooie! ik wou ook soms dat ik niet moest slapen maar ik slaap nu al minder dan vroeger door al dat haken en al die inspiratie die langs alle kanten komt ;) Ach het is gewoon leuk dat je je nooit hoeft te vervelen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende deken. Ik ga 'm onthouden als ik over een poosje een nieuwe bank heb lijkt het me een leuk projectje. Ookik kan helaas niet zonder m'n nachtrust. Ik ga zo want om 06.30 uur mag ik m'n lekkere warme bedje weer uit om m'n kids naar school te werken.....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. çok güzel olmuş ...ellerine sağlık ..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo, ik ben benieuwd hoeveel bollen garen je nodig hebt voor een deken.

    BeantwoordenVerwijderen